انجمن علمی دانشکده مهندسی راه آهن


انجمن علمی دانشکده مهندسی راه آهن «کافه کارآفرینی (فصل دوم) »‌ را برگزار کرد



انجمن علمی دانشکده مهندسی راه آهن «کافه کارآفرینی (فصل دوم) »‌ را برگزار کرد:

کافه کارآفرینی نام مجموعه‌ای از سمینارهای انگیزشی-آموزشی برای مخاطبان حرفه‌ای است که در برترین دانشگاه‌های کشور مانند تهران، شریف، امیرکبیر و... برگزار می‌شود. هدف کافه کارآفرینی، انتقال تجربه کارآفرینان موفق و ترویج فرهنگ ارزش آفرینی است. در کنار این رویدادها، شبکه‌سازی می‌کنیم و می‌توانیم از فرصت گفتگو با کارآفرینان بزرگ صنعت فناوری‌اطلاعات و اعضای اکوسیستم استارتاپ‌ها استفاده کنیم.

وحید قنبری زاده افزود: کافه کارآفرینی با هدف اصلی برقراری ارتباط صنعت و دانشگاه تدارک یافته و زمینه مناسبی برای انتقال تجربیات کارآفرینان برتر به دانشجویان جوان، آموزش مفاهیم کارآفرینی، معرفی الگوهای موفق و فرآیند شکل گیری کسب و کارهای نوپا برای دانشجویان رشته های مختلف را فراهم می سازد. به گفته وی، بنیانگذار یکی از سه سایت ایرانی که به لحاظ نوآوری و کسب درآمد در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، جزو برترین ها قرار دارند در کافه کارآفرینی امروز حضور خواهد داشت. قنبری زاده خاطرنشان کرد: مخاطبان اصلی این رویداد را دانشجویان رشته های کارآفرینی، مدیریت IT، مدیریت تکنولوژی، مهندسی کامپیوتر و علوم کامپیوتر تشکیل می دهند که در کنار صاحبان کسب و کارهای کوچک و کارآفرینان برتر به بحث و تبادل نظر پیرامون شیوه های کارآفرینی موثر و موفق خواهند پرداخت. وی ارائه دانش تجربی کارآفرینان موفق که شاید در هیچ کتاب درسی یافت نمی شود و تشریح چالش های استارتاپ های مختلف را از دیگر محورهای کافه کارآفرینی ذکر کرد.

لازم به ذكر است كه اين رویداد از پاییز ۹۳ در دانشگاه تهران و دانشگاه شریف با حضور شرکت های موفقی چون چارگون ، بلاگفا ، شیپور، ارانیکو ، فست کلیک ، فینال ، نی نی سایت ، رهنما ، پیک برتر و . . . و معرفی کسب و کارهای نوپایی از جمله واژه یاب، کتابناک، همیار وردپرس، طرفداری، انجمن جوملا، ریحون، نواک، تسکولو، ترب، وب یاد، لندم و... و تسهیگرانی چون آواتک، دیموند، مپس، شناسا و مرکز رشد شریف برگزار و با استقبال بسيار چشمگير دانشجويان مقاطع و رشته هاي گوناگون و علاقه مندان به حوزه کارآفرینی قرار گرفته است. امید می رود كه بتواند موجی از مثبت اندیشی، کار تیمی ، میل به موفقیت و خلق ایده های کارآفرینی در مخاطبان ایجاد نماید.

دکتر فرهاد رحمتی، رئیس دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه امیر کبیر که به عنوان اولین سخنران در برنامه حضور پیدا کرد، کارآفرین را شخصی معرفی کرد که بتواند با گردآوردن یک تیم با مهارت‌های مختلف، فرصت‌ها را خلق کرده و تبدیل به ثروتی کند که دارای ارزش اجتماعی یا اقتصادی است.

وی، شرط موفقیت در این مسیر را دقت به جزئیات در محیط پیرامون و پیگیری اخبار و اطلاعات صنایع مختلف دانست و با طرح سوال مهمی تصریح کرد: «جایگاه دانشگاه در فرآیند کارآفرینی به چه شکل است و آیا دانشگاه توانسته است کارآفرین در جامعه پرورش دهد؟ توانسته است خروجی مناسبی در حوزه کارآفرینی داشته باشد؟

رحمتی با ذکر این واقعیت که دانشگاه‌ها در این حوزه ضعیف عمل کرده‌اند، علت را در تفاوت بین آموزش‌های دانشگاهی با نیازهای محیط پیرامون اعلام کرد و متذکر شد: «در حال حاضر دانشگاه‌ها برنامه خاصی برای پرورش کارآفرین نداشته و حتی دغدغه‌ای برای خروجی فارغ التحصیلان خود ندارند

رئیس دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه امیر کبیر در انتهای سخنرانی خود ابراز امیدواری کرد که دانشگاه‌ها در آینده بتوانند برای کشف، شناخت و پرورش کارآفرینان تلاش کنند و وجود جلسات و برنامه هایی چون کافه کارآفرینی را نقطه آغازی در این راه قلمداد کرد.

در ادامه، دکتر علیرضا شیری نکاتی در مورد مهارت‌های مورد نیاز برای ورود به کسب‌وکارهای ایران را مورد بررسی قرار داد و ابتدای این راه را بررسی فلسفه و چرایی خود دانست و افزود: «باید خود را به خوبی بشناسیم تا بدانیم که در فضای کسب وکار به چه شکل عمل کنیم چرا که میزان رضایت شغلی برای شخصیت‌های مختلف، متفاوت است.»

وی در ادامه به انواع تیپ‌های شخصیتی اشاره کرد و گفت: «سبک فعالیت هر تیپ شخصیتی در فضای کسب‌وکار متفاوت است و باید با آگاهی صحیح نسبت به شخصیت خود در هر کسب‌وکاری فعالیت کنیم.»

بخش آخر برنامه به مصاحبه آرش برهمند، سردبیر مجله پیوست با محمد جواد شکوری، بنیان‌گذار وبسایت آپارات و کلوب اختصاص داشت.

شکوری در ابتدا به ماجرای انصراف خود از دانشگاه امیرکبیر پرداخت و به نقش مهم پدر خود اشاره کرد که او را در مسیر درست زندگی هدایت کرد و تاکید کرد که در جهت علاقه خود حرکت کند بنابراین در برنامه‌نویسی به مهارت بالایی رسید. وی به نحوه شکل‌گیری سایت کلوب اشاره کرد که با توجه به مدل موفقی که در خارج از ایران وجود داشت، تصمیم گرفته شد تا سایتی با فعالیت مشابه به اسم کلوب هم در ایران طراحی شود. همچنین به راه‌اندازی سایت آپارات اشاره کرد که در ابتدا هرگز تصور نمی‌کردند که مورد استقبال کاربران اینترنت قرار بگیرد چراکه قرار بود آپارات در ابتدا به عنوان یک سرویس ویدئویی برای سایت کلوب باشد اما تصمیم گرفته شد تا به عنوان یک سایت مجزا مشغول به فعالیت شود. شکوری معتقد بود راز موفقیت او در این مسیر، خوش‌بینی در مسائل مختلف بود و همین امر باعث می‌شد تا با نگرانی کمتری نسبت به محدودیت‌ها و چالش‌های موجود در آینده فعالیت کند.

در پایان برنامه محمد حسین خانی ، معاونت دانشکده کارآفرینی لوح تقدیری از طرف دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران به محمدجواد شکوری، علیرضا شیری و فرهاد رحمتی اهدا کرد.

این همایش سه مهمان افتخاری داشت که به اختصار آن ها را معرفی می کنیم :

  • نژده هوانسیان

هم‌بنیان‌گذار و استراتژیست با ما

نژده اولین دانش آموخته‌ی ایرانی در تخصص نسبتا نوپای مدیریت دیزاین و تنها عضو ایرانی انستیتوی مدیریت دیزاین بوستون می‌باشد. او ﻋﻀﻮ ﻣﺆﺳﺲ و ﻫﯿﺄت تحریریه اوﻟﯿﻦ ﻓﺼﻠﻨﺎﻣﻪی ﺗﺨﺼﺼﯽ دﯾﺰاﯾﻦ ﺻﻨﻌﺘﯽ ﺑﻮده اﺳﺖ.در ﻃﯽ ﻫﺸﺖ ﺳﺎل ﮔﺬﺷﺘﻪ کسبوکار دیجیتالی Bama.ir با مشارکت او ﺑﻪﻋﻨﻮان استراتژیست کسب‌وکار و برند شکل گرفته.

  • علی کشفی

هم‌بنیان‌گذار فلایتیو

فلایتیو از یک همفکری پویا و خلاقانه در سال ۹۳ و توسط سه نفر جوانه زد و در بهمن ۹۴ نسخه اولیه آن راه‌اندازی شد.

امروز فلایتیو با بیش از ۱۵۰ نفر نیروی مستعد، در سبد خدمات گردشگری، پروازهای داخلی، پروازهای خارجی، رزرو هتل و بلیط خطوط ریلی جزء سه رتبه نخست برترین وبسایتهای ایران در این حوزه می‌باشد.

  • آرش برهمند

سردبیر و هم‌بنیان‌گذار ماهنامه پیوست و گفت‌وگو گر برنامه

آرش برهمند سردبیر ماهنامه پیوست و چند مجموعه تلویزیونی همچون ۱.۶۱۸ ، برخط و ... است. یک دهه و اندی گذشته برای او صرف نوشتن، خواندن و تحسین کردن جهان فناوری شده و در حال، عمده تلاشش بر آشتی دادن اینترنت به عنوان رسانه آینده با رسانه‌های موازی همپون مطبوعات و تلویزیون بوده است.

این همایش در روز دوشنبه ۷ اسفند از ساعت ۱۷ الی ۲۰ در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد که تمامی ۲۰۰ بلیت در روز قبل از برگزاری همایش رزرو شد و تعدادی از علاقه مندان بدون داشتن بلیت نیز به این همایش آمدند.

Cinque Terre
 (0  (0)

اطلاعات رویداد



Image

مکان برگزاری

دانشگاه صنعتی امیرکبیر

Image

تاریخ برگزاری

دوشنبه

۱۳۹۶ / ۱۲ / ۰۷

Image

تعداد شرکت کنندگان

250 نفر

Image

ساعت برگزاری

20 : 00 - 17 : 00

Image

ارایه دهنده

نژده هوانسیان,علی کشفی و آرش برهمند

انجمن علمی برگزارکننده




انجمن علمی دانشکده مهندسی راه آهن

تصاویر رویداد