انجمن علمی دانشکده‌ی کامپیوتر


سمینار علمی مگنتوالکترونیک



مگنتوالکترونیک انقلابی در تکنولوژی سنسورها و حافظه کامپیوتر بوجود آورده است.حافظههای مغناطیسی نظیر MRAM میتوانند جایگزین حافظه و Hard Disk شوند.

در اوایل دهه 1990 دو دانشمند یکی آلمانی بنام Peter Gruenberg و دیگری فرانسوی بنام Albert Fert بطور جداگانه از هم توانستند با استفاده از Spin و خاصیت مغناطیسی الکترون جریان الکتریکی را در لایههای نانومتری با میدان مغناطیسی تحت کنترل درآورند و دو پدیده را یافتند یکی بنامGiant Magneto-Resistancet ویا GMR و دیگری بنام Tunneling Magneto-Resistance ویا TMR که این دو اختراع آنها برنده جایزه نوبل فیزیک سال 2007 شد و بر پایهی آن سنسورها و حافظههای مگنتوالکترونیکی و سایر چیپهای بسیار پیشرفته ساخته شده است.

با توجه به اهداف برگزاری سمینار‌های آموزشی و نقش بالایی که این رویداد‌ها در افزایش سطح علمی دانشجویان دارد، انجمن علمی دانشکده‌ی کامپیوتر وظیفه‌ی خود دید تا سمینار علمی مگنتو الکترونیک را برای دانشجویان مستعد و علاقهمند دانشکده‌ی کامپیوتر برگزار نماید.

این همایش با حضور دکتر مهدی فاضلی، عضو هیئت علمی دانشکده‌ی کامپیوتر، در روز 20 اسفند 1396 در ساعات 13:30 الی 15:00 در اتاق دفاعیه دانشکدهی کامپیوتر واقع در طبقهی دوم  برگزار شد. شایان ذکر است که این سمینار مورد استقبال بسیاری از دانشجویان در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا قرار گرفت.

این سمینار با سخنرانی، دکتر صوفی زاده، از پژوهشگران با تجربه در این حوزه بودند.

Cinque Terre
 (0  (0)

اطلاعات رویداد



Image

مکان برگزاری

اتاق دفاعیه دکترا دانشکده‌ی مهندسی کامپیوتر

Image

تاریخ برگزاری

یکشنبه

۱۳۹۶ / ۱۲ / ۲۰

Image

تعداد شرکت کنندگان

10 نفر

Image

ساعت برگزاری

15 : 00 - 12 : 30

Image

ارایه دهنده

دکتر صوفی زاده

انجمن علمی برگزارکننده




انجمن علمی دانشکده‌ی کامپیوتر

سخنران




تصاویر رویداد