کنترل نسخه روشهایی برای ثبت تغییرات کدها و نوشتههایمان است، با این امکان که هرگاه بنا بر نیازمان به مرحلهی خاصی از تغییرات ثبت شده برویم. روشها و همچنین ابزارهای زیادی برای این کار معرفی شدهاند و git یکی از این ابزارهاست که توسط یکی از بهترین برنامهنویسان یعنی لینوس توروالدز خالق لینوکس برای برنامه نویسان ساخته شده است.
به کمک ترلو (Trello) میتوان پروژهها را در قالب بوردها (Board) مدیریت کرد. به عنوان مثال پروژه طراحی وبسایت گالری عکس در ترلو یک بورد است. همه فعالیتهای مربوط به یک پروژه میتوانند در دستههای مختلفی، گروهبندی شوند. به این دستهها لیست (List) گفته میشود. فعالیتها تحت مفهموی با نام کارت (Card) در این لیستها قرار میگیرند.
ارتقای دانش و ایجاد مهارت در زمینهی مدیریت پروژه در مدت زمان کوتاه، آموزش مباحث علمی متنوع و مورد نیاز شرکتکنندگان و تبادل نظر و تجارب فی مابین مخاطبین از جمله اهدافی است که در برگزاری این کارگاه آموزشی میتوان به آنها اشاره داشت.
با توجه به اهداف فوق و پیگیری مستمر انجمن علمی کامپیوتر در راستای برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با گیت و ترلو سرانجام انجمن علمی توانست این کارگاه را در روز چهارشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹6 در ساعات 12 الی 15 و در کلاس ۱۱۳ دانشکدهی کامپیوتر برگزار کند.
مدرس این کارگاه آموزشی، امیررضا عمویی، برنامهنویس و کمک مدرس درس برنامهنویسی پیشرفته در دانشکدهی کامپیوتر بودند که توانستند به خوبی مطالب را به شرکتکنندگان منتقل کنند.
از آنجایی که توانایی مدیریت پروژه و همچنین تسلط بر ابزارهایی نظیر گیت و ترلو برای دانشجویان رشتهی مهندسی کامپیوتر در ابتدای ورود به دانشگاه و شروع برنامهنویسی بسیار حایز اهمیت است، کارگاه آموزشی آشنایی با گیت و ترلو مورد استقبال بسیاری از دانشجویان به خصوص دانشجویان ورودی ۹6 رشتهی کامپیوتر و علاقمندان به مدیریت پروژه قرارگرفت.
انجمن علمی دانشکدهی کامپیوتر
امیررضا عمویی
دانشجوی رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت ایران- کمک مدرس دروس کارشناسی رشته کامپیوتر - برنامه نویس و توسعه دهنده نرم افزار