انجمن علمی دانشکده‌ی کامپیوتر


پنجمین کنفرانس ملی پایتون



زبان برنامه‌نويسي پايتون يكي از پركاربردترين و قدرتمندترين زبان‌هاي برنامه‌نويسي جهان است كه از جايگاه ويژه‌اي در علوم روز، از پزشــكي تا فضــانوردي و علوم رايانه برخوردار بوده، روزبه‌روز به محبوبيت و توانايي‌هايش افزوده‌شده و در زمينه‌هاي جديدي مورد استفاده و بهره‌برداري قرار ميگيرد.

    با توجه به اهداف برگزاری کنفرانس پایکان امسال نیز همانند سال‌های گذشته انجمن علمی دانشکده‌ی کامپیوتر اقدام به برگزاری پنجمین کنفرانس ملی پایتون ایران در روزهای پنجشنبه و جمعه مورخ 26 و 27 بهمن 1396 نمود. این همایش که در دو روز از ساعت 9 الی 18 برگزار شد با استقبال بالایی از جامعه‌ی کاربری پایتون ایران و از تمام شهرهای کشور روبهرو گردید. شایان به ذکر است که این کنفرانس را میتوان یک رویداد کارآفرینی نیز دانست چرا که شرکتهای بزرگی همچون ساناگستر سبز، Quera، ویستا سامانه آسا و میاره که بعنوان حامیان برنامه به این کنفرانس آمده بودند، به استخدام نیروی متعهد با دانش پایتون پرداختند و در انتهای کنفرانس میتوان گفت برای افراد مسلط به زبان پایتون یک موقعیت شغلی ایجاد شده بود.

پنجمین همايش پايتون ايران، در سه محور اصلي برگزار ميشود:

  1. آشنايي با پايتون
  2. كاربردها
  3. محاسبات علمي و هوش مصنوعي

با توجه به اهداف برگزاری کنفرانس پایکان امسال نیز همانند سال‌های گذشته انجمن علمی دانشکده‌ی کامپیوتر اقدام به برگزاری پنجمین کنفرانس ملی پایتون ایران در دو روز مورخ 26 و 27 بهمن 1396 نمود.

کارگاههای روز اول در سالن امام خمینی دانشگاه علم و صنعت و روز دوم همایش در پژوهشکده خودرو دانشگاه علم و صنعت برگزار شد.

روز اول مخصوص تازهکاران است. افرادی که برنامهنویسی کار نکردهاند یا با پایتون اشنایی ندارند در کارگاههای روز اول شرکت میکنند. این کارگاهها شامل یادگیری زبان برنامه نویسی پایتون و کاربردهای آن در سطح ساده است. بعد از شرکت در این کارگاهها شرکتکنندگان تا سطح خوبی با زبان برنامهنویسی پایتون آشنا میشوند. در روز اول این همایش چهار کارگاه آموزشی با موضاعات زیر برگزار خواهدشد:

کارگاه آموزشی ۱

موضوع: آشنایی با برنامه‌نویسی و پایتون

در دنیای امروز با گسترش کامپیوتر در تمامی حوزهها توجه همه به سمت برنامهنویسی زیاد شدهاست. این کارگاه برای کسانی است که با برنامهنویسی آشنایی زیادی ندارند اما می‌خواهند با آن آشنا شوند. این کارگاه ۶ ساعته توسط استاد جادی برگزار گردید.

کارگاه آموزشی 2

موضوع: پایتون و ربات تلگرام

این کارگاه در ادامهی کارگاه آشنایی با پایتون است. در این کارگاه آموزش ساخت ربات تلگرام با پایتون ارایه داده شد.

شایان ذکر است که پس از کارگاههای اول و دوم زمانی برای تمرین عملی مطالب آموزش داده شده در اختیار شرکتکنندگان قرار داده شد تا با کمک منتورهای مسلط بر تمارین، تسلط کافی روی مطالب ایجاد گردد.

کارگاه آموزشی 3

موضوع: یادگیری ماشین با پایتون

این کارگاه در ادامهی کارگاه آشنایی با پایتون است. در این کلاس با کاربردهای پایتون در حوزه هوش مصنوعی آشنا میشویم و با کار با ابزار tensor flow را یادمیگیریم. tensorflow یکی از قویترین ابزارهای حوزه ی یادگیری ماشین است. مدرس این دوره ابولفضل مهدی زاده، کارشناس ارشد هوشمصنوعی از دانشگاه علم و صنعت ایران بودند.

کارگاه آموزشی 4

موضوع: شروع به توسعه وب با جنگو

این کارگاه در ادامهی کارگاه آشنایی با پایتون است. در کلاس قبل با سینتکس پایتون آشنا شدیم و در این کلاس با زبان پایتون به طراحی وب می‌پردازیم. django یکی از قویترین فریم ورکهای طراحی سایت است که برای پایتون نوشته شده است. مدرس این کارگاه با تدریس رضا شالباف زاده برگزار گردید.

روز دوم مخصوص افراد با تجربهتر است. در این روز کارگاههایی با موضوع کاربردهای پایتون در سطح بالاتر مانند کاربردهای هوشمصنوعی در پایتون تدریس خواهدشد. افرادی که در کارگاههای روز اول شرکت میکنند، میتوانند دانش لازم را برای شرکت در کارگاههای روز دوم را نیز بدست اورند و در کارگاههای مورد نظر خود شرکت کنند. ارایههای روز دوم در موضوعات زیر برگزار گردید:

 

ارایه اول:

موضوع: متن کاوی با جنسیم

ارایهدهنده: مینا سمیع زاده

ارایه دوم:

موضوع: انتقال یادگیری و کاربرد با استفاده از تنسورفلو

ارایهدهنده: بابک بادنوا

ارایه سوم:

موضوع: تجزیه و تحلیل شبکه‌های اجتماعی با پایتون

ارایهدهنده: محمد چناریان نخعی

ارایه چهارم:

موضوع: پایتون برای DevOps

ارایهدهنده: سالار مقدم و بردیا جیدری

ارایه پنجم:

موضوع: Asyncio

ارایهدهنده: کامیار اینانلو

ارایه ششم:

موضوع: Advanced topics in object oriented

ارایهدهنده: محمدرضا کسایی

ارایه هفتم:

موضوع: GoPython

ارایهدهنده: محمدرضا کمالی فرد و سینا بختیاری

 

 

 

Cinque Terre
 (0  (0)

اطلاعات رویداد



Image

مکان برگزاری

مجتمع امام خمینی و پژوهشکده خودرو دانشگاه علم و صنعت

Image

تاریخ برگزاری

پنجشنبه

۱۳۹۶ / ۱۱ / ۲۶

Image

تعداد شرکت کنندگان

450 نفر

Image

ساعت برگزاری

17 : 00 - 09 : 00

Image

ارایه دهنده

انجمن علمی برگزارکننده




انجمن علمی دانشکده‌ی کامپیوتر

تصاویر رویداد