یادگیری عمیق شاخه ای ازیادگیری ماشین بر مبنای مجموعهای از الگوریتمهاست که در تلاش هستند مفاهیم انتزاعی سطح بالا در داده را مدل سازی کنند. ماشین در این روش هر مفهوم پیچیده را به مفاهیم سادهتری تقسیم میکند، و با ادامهی این روند به مفاهیم پایهای میرسد که قادر به تصمیمگیری برای آنها است. بدین ترتیب نیازی به نظارت کامل انسان برای مشخص کردن اطلاعات لازم ماشین در هر لحظه نیست.
یادگیری عمیق در شاخهی دروس هوش مصنوعی است و لذا از جمله مباحث پرکاربرد و همچنین جذاب برای دانشجویان رشته کامپیوتر میباشد. از این جهت انجمن علمی دانشکدهی کامپیوتر، این دوره آموزشی را ار تاریخ 3 آبان 1396 الی 8 آذر 1396، طی 6 جلسه، با همکاری شاخه دانشجویی انجمن ماشینبینایی و پردازش تصویر دانشگاه علم و صنعت ایران، برگزار نمود. این دوره در روزهای چهارشنبه و در ساعات 9 الی 13 در دانشکده کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت برگزار گردید. مدرس این دورهی آموزشی مهندس سید ابوالفضل مهدیزاده، محقق و برنامهنویس در حوزه یادگیری عمیق بودند. از جمله سرفصلهای تدریس شده در این دوره میتوان به موارد زیر اشاده کرد:
هفته اول: نحوه آموزش شبکههای عصبی، آشنایی با تنسورفلو، معرفی معماریهای عمیق
هفته دوم: شبکههای کانولوشنال، معماریهای معروف کانولوشنال
هفته سوم: مقدمات پردازش زبان طبیعی با استفاده از شبکههای عمیق، شبکههای برگشتی
هفته چهارم: ادامه مباحث شبکههای برگشتی، بررسی برخی از کاربردها
هفته پنجم: بررسی یادگیری عمیق در پردازش گفتار
هفته ششم: موضوع انتخابی
انجمن علمی دانشکدهی کامپیوتر
مهندس سید ابولفضل مهدی زاده
محقق و برنامه نویس در حوزه یادگیری عمیق و هوش مصنوعی و فارغ التحصیل کارشناسی ارشد رشته کامپیوتر دانشگاه علم و صنعت ایران