انجمن علمی دانشکده مهندسی برق


سمینار فرآیند شتاب دهی ابزارک های سلامت



در دنیای امروز که سرعت توسعه و ارائه ی فناوری های نوین نرخ رشد نمایی به خود گرفته و دوره ی عمر یک فناوری بسیار کوتاه است، صرف زمان زیاد بر روی یک مسئله و یک راه حل ریسک شکست بالایی را برای هر سازمان به دنبال دارد و اگر فناوری های نو به سرعت توسعه پیدا نکنند خیلی زود جایگزین فناوری دیگری خواهند شد. از سوی دیگر رقابت شدید در توسعه ی فناوری های جدید در کشورهای در حال توسعه و توسعه یافته به کوتاه شدن چرخه ی عمر فناوری ها بیش از پیش دامن زده است. در چنین شرایطی سازمان هایی به نام شتاب دهنده ها به وجود آمده اند تا سرعت انتقال فناوری ها به بازار، هرچه بیشتر افزایش یابد. اما فرآیند شتاب دهی در حوزه ی فناوری های پیشرفته بسیار زمان بر و پر هزینه است و به نظر می رسد تعریف یک پروژه ی خاص و پیشبرد آن توسط خود سازمان و از یک مسیر به صورت سنتی با شرایط محیطی کسب و کار های فناورانه دیگر معقول به نظر نمی رسد.

حوزه ی نظارت بر سلامت انسان همواره یکی از مهم ترین نیاز های جامعه بشری است که از دیرباز تا کنون دانشمندان متعددی در این حوزه فعالیت های چشمگیری انجام داده اند. ابزارک های سلامت همراه یکی از فناوری های در حال توسعه ی زندگی امروزی بشری است. مشغله ی کاری، کمبود زمان، دشواری تردد و هزینه های بالای خدمات پزشکی باعث شده است که برخی از ابزار های تخصصی پزشکی با ساده سازی به یک وسیله ی مصرفی خانگی مبدل شوند. در این میان ابزارک های سنجش فشار خون و قند خون، سنجش هوشمند دمای بدن، سنجش اکسیژن اشباع خون، سنجش هوشمند وزن، سنجش فعالیت ها و خواب روزانه و غیره نخستین سیستم هایی بودند که با طی این مسیر به ابزارک هایی در دسترس عموم تبدیل شدند.

سخنران این همایش جناب آقای میلاد محمودی، مدیر مرکز نوآوری و شتاب دهی شرکت شزان بودند.

محورهای این همایش:

  • بررسی نظام نوآوری کشور (ایده تا خلق ارزش)

  • جایگاه شتاب دهنده ها در نظام نوآوری

  • بررسی مدل نوآوری باز شزان

  • فرآیند شتاب دهی ابزارک های نظارت بر سلامت شخصی

  • و ...

معرفی شرکت شزان:

شرکت «نوآوران فناوری ‌های همگرای شناختی زیستی اطلاعات و نانو» (شزان) یک شتاب‌ دهنده ی تخصصی در حوزه ی فناوری ‌های همگرا است که با استفاده از تجربیات این حوزه در داخل و خارج کشور و همچنین بهره‌گیری از سرمایه انسانی مجرب و باتجربه، یک مرکز نوآوری چند منظوره برای توسعه ی فناوری/ محصول در حوزه ی فناوری ‌های همگرا ایجاد نموده است.

Cinque Terre
 (0  (0)

اطلاعات رویداد



Image

مکان برگزاری

سالن ملاصدرا دانشکده برق

Image

تاریخ برگزاری

دوشنبه

۱۳۹۵ / ۱۲ / ۰۹

Image

تعداد شرکت کنندگان

20 نفر

Image

ساعت برگزاری

15 : 00 - 13 : 00

Image

ارایه دهنده

جناب آقای میلاد محمودی

انجمن علمی برگزارکننده




انجمن علمی دانشکده مهندسی برق

سخنران




تصاویر رویداد