انجمن علمی دانشکده مهندسی مواد و متالورژی


کارگاه آموزشی نرم افزار DEFORM 3D



کارگاه نرم افزار DEFORM 3D توسط انجمن علمی دوره پانزدهم به جهت آشنایی مقدماتی دانشجویان با این نرم افزار و همچنین افزایش مهارت‌های دانشجویی، در دوره‌ای 4 ساعته به شرح زیر برگزار گردید:

کارگاه نرم‌افزار DEFORM 3D در دو جلسه و بهصورت دو هفته متوالی مورخ 1395/7/26 و 1395/8/3، در ساعت 12:30 الی 15:00 در سطح دانشکده‌ای توسط انجمن علمی مهندسی مواد برگزار شد.

تعداد افراد شرکت‌کننده در این کارگاه 10 نفر بوده و دوره با تدریس مهندس رحیمی صورت گرفت.

نرم‌افزار Deform 3D یک نرم‌افزار تخصصی مربوط به مهندسی مکانیک و علم مواد می‌باشد که جهت تجزیه و تحلیل فرآیند‌های شکلدهی، شبیهسازی فرایندهای ماشینکاری، عملیات حرارتی، قالبریزی و مورد استفاده قرار میگیرد. نرم افزار Deform یک روش المان محدود است که برای شبیه سازی و آنالیز فرآیندهای گوناگون شکلدهی و عملیات حرارتی طراحی گردیده است.

شبیه سازی کامپیوتری فرآیندهای ساخت و تولید، مزایای زیر را به همراه دارد:

  1. نیاز به آزمایش کارگاهی هزینه‌بر و طراحی دوباره ابزار و فرآیند را کاهش می‌دهد.
  2. بهبود طراحی قالب و ابزار به منظور کاهش هزینههای تولید مواد خام.
  3. سبب کاهش زمان تولید برای معرفی محصولی جدید به بازار می شود.

برخلاف کد‌های المان محدود همه منظوره، این نرمافزار برای مدل کردن تغییر شکل مناسب است و محیط گرافیکی کاربرپسند این نرمافزار، سهولت آمادهسازی اطلاعات و آنالیز آن، به مهندسان کمک میکند که بیشتر روی مسئله شکلدهی متمرکز شوند و خود را درگیر روندهای طاقتفرسای رایانهای نکنند. یکی از ویژگی‌هایی که این نرم افزار را برای تحلیل تغییر شکل‌های بزرگ در‌خور استفاده کرده است سیستم مش‌بندی مجدد اتوماتیک است.

Deform-HT قابلیت مدل سازی فرایندهای عملیات حرارتی از قبیل: نرماله کردن، انیل کردن، کونچ کردن، بازپخت، پیرسازی و کربن دهی را به نرم افزار اضافه کرده است. به علاوه قابلیت پیشبینی سختی، تنشهای پسماند، تغییر شکل ناشی از کونچ نمودن و ویژگیهای دیگر مکانیکی مربوط به عملیات حرارتی را دارد.

 

Cinque Terre
 (0  (0)

اطلاعات رویداد



Image

مکان برگزاری

دانشکده مهندسی مواد و متالوژی

Image

تاریخ برگزاری

دوشنبه

۱۳۹۵ / ۰۷ / ۱۹

Image

تعداد شرکت کنندگان

10 نفر

Image

ساعت برگزاری

15 : 00 - 13 : 00

Image

ارایه دهنده

جناب آقای مهندس فرهاد رحیمی

انجمن علمی برگزارکننده




انجمن علمی دانشکده مهندسی مواد و متالورژی

تصاویر رویداد